Acord prelucrare date cu caracter personal

Stimate candidat,

Ca parte a oricarui proces de recrutare, Visio Construction Works SRL (denumita, în continuare „Organizatia” sau “Noi”) colecteaza si proceseaza date cu caracter personal.

Ce informatii colectam?

Visio Construction Works SRL colecteaza o serie de informatii despre dvs. Aceastea pot include:

  • numele, adresa si datele de contact, inclusiv adresa de e-mail si numarul de telefon;
  • detalii privind calificarile, aptitudinile, experienta si istoricul locurilor de munca;
  • informa?ii despre nivelul dvs. actual de remunera?ie, inclusiv drepturile la beneficii;
  • daca aveti sau nu un handicap pentru care Organizatia trebuie sa faca ajustari rezonabile în timpul procesului de recrutare;
  • informatii despre dreptul dvs. la munca în U.E;
  • orice alte informatiile mentionate în cuprinsul CV-ul.

Organizatia poate colecta aceste informatii într-o varietate de moduri. De exemplu, datele ar putea fi continute în CV-urile sau alte documente de identitate sau colectate prin interviuri sau alte forme de evaluare. De asemenea, putem sa colectam date personale despre dvs., cu acordul dvs., de la terte parti, cum ar fi referintele furnizate de catre terte parti angajatori.

Datele vor fi stocate într-o serie de locuri diferite, respectiv în managementul resurselor umane si alte sisteme IT (inclusiv e-mail).

De ce Visio Construction Works SRL proceseaza date cu caracter personal?

În unele cazuri, trebuie sa procesam datele pentru a ne asigura ca respectam obligatiile legale. Spre exemplu, este obligatoriu sa verificam eligibilitatea solicitantului de a lucra în U.E înainte de angajare.

Visio Construction Works SRL are un interes legitim în prelucrarea datelor personale în timpul procesului de recrutare. Prelucrarea datelor cu caracter personal ne permite sa gestionam recrutarea si sa confirmam oportunitatea candidatului pentru angajare. Noi, de asemenea, putem sa procesam date de la solicitantii de locuri de munca pentru a raspunde si a apara împotriva revendicarilor legale. Prelucram astfel de informatii pentru a ne îndeplini obligatiile si a exercita drepturi specifice în ceea ce priveste încadrarea în munca.

Cine are acces la date dvs.?

Informatiile dvs. pot fi partajate intern în scopul exercitiului de recrutare. Aceasta include membri ai echipei de resurse umane si de recrutare, intervievatori implicati în procesul de recrutare, manageri în cadrul zona de afaceri si personalul IT, daca accesul la date este necesar pentru îndeplinirea rolurilor lor. Nu vom împartasi datele dvs. unor terte parti, cu exceptia cazului în care cererea dumneavoastra de angajare este de succes si noi vom face o oferta de angajare.

Cum protejeaza Visio Construction Works SRL datele dvs.?

Luam în serios securitatea si protectia datelor. Avem politici interne si controale în vigoare pentru a ne asigura ca datele dvs. cu caracter personal nu sunt pierdute, distruse accidental, utilizate necorespunzator sau dezvaluite si sunt accesate doar de catre angajatii nostri pentru îndeplinirea corespunzatoare a îndatoririlor lor.

Pentru cât timp stocheaza Visio Construction Works SRL datele dvs?

Daca cererea/aplicatia dvs. de angajare este nereusita, Organizatia va tine datele dvs. în dosar timp de 2 (doi) ani dupa încheierea procesului de recrutare relevant.

Daca cererea dumneavoastra de angajare este de succes, datele personale adunate în timpul procesului de recrutare vor fi transferate în dosarul dvs. de resurse umane (pe suport electronic si pe suport de hârtie) si pastrate în timpul angajarii.

Perioadele pentru care vor fi pastrate datele vor fi furnizate într-un nou anunt de confidentialitate.

Drepturile tale:

În calitate de persoana vizata, aveti mai multe drepturi:

  • dreptul de informare si acces, la solicitarea dumneavoastra va comunicam toate si fiecare dintre informatiile pe care le detinem despre dvs.;
  • dreptul de rectificare, ne puteti solicita sa modificam sau sa actualizam datele dvs., daca sunt inexacte;
  • drepturi de control pentru datele dvs. (restrectionarea prelucrarii, stergerea datelor, portabilitate, opozitie, precum si dreptul de a nu face obiectul unei decizii automate – profilare)

Daca doriti sa exercitati oricare dintre aceste drepturi, va rugam sa ne contactati la adresa din Bucuresti, Str. Tokio, nr. 11, Sector 1, sau prin transmiterea unui e-mail: office@visioconstruction.com.

Vom lua în considerare orice solicitari sau plângeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns cu respectarea termenelor prevazute de lege. În cazul în care nu sunteti mul?umit de raspunsul nostru sau considerati ca prelucrarea este efectuata cu încalcarea legislatiei aplicabile, puteti formula o plângere la autoritatea de supravehere a datelor din România, respectiv Autoritatea Nationala de Supravegehere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Bucuresti, România.

Ce se întâmpla daca nu furnizati date personale?

Nu aveti obligatii legale sau contractuale de a furniza date catre Visio Construction Works SRL în timpul procesului de recrutare. Cu toate acestea, daca nu furnizati informatiile, este posibil sa nu putem procesa aplicatia/candidatura dvs. corect sau deloc.